RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Бійці ЗСУ показали, як снайпери бойовиків прикриваються дітьми на передовій: фото

Снайпери бойовиків "ДНР-ЛНР" прикриваються дітьми на передовій на Донбасі. Оскільки, якщо в зоні видимості мирний житель, особливо дитина, бійці ЗСУ не стріляють.

Про це повідомляє 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу.

"На першому фото - бронежилет загиблого хлопця. На другому - зафіксований нашою розвідкою кадр з позицій противника, зроблений незадовго до фатального пострілу. Так, вам не здалося. На фото - дитина. Маленька дівчинка грається, поки ворожий снайпер працює. Чи знає противник, що ми не зробимо жодного пострілу, поки, навіть теоритично, дитина може бути наражена на небезпеку? Очевидно, так. Чи користується цим? Бачите самі", - йдеться в повідомленні.

Користувачі мережі обурені такою підступністю ворога.

"Сподіваюсь, це буде використано дипломатами на усіх переговорах із західними партнерами? Італійцям особливо потрібно такі речі демонструвати. Угорцям також. І далі за списком", "Ну так )(уйло ще з самого початку сказав, що вони ховатимуться за спинами жінок та дітей! Чому тут дивуватися?!", "Як завжди - підло", "Це все соплі, для тих хто не в темі, після пострілу дитина сховається. Не потрібно сантиментами виправдовувати чиїсь недопрацювання", "Я бачу рожеву куртку. І по фото сказати не можна, чи у ній людина, чи манекен", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Горлівці ліквідували громадянина Росії, який воював на боці бойовиків "ДНР". Найманцеві було 25 років.