RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Складають іспити, вбиваючи українців: з Росії на Донбас прибув новий загін снайперів-випускників

На окупований Донбас із РФ прибув загін снайперів, які розстрілюють українських військових і мирних мешканців й таким чином складають своєрідні іспити.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Російські снайпери, які нещодавно прибули в окуповані Донецьку та Луганську області, активізувалися поблизу Мар'їнки. 18 грудня від їх рук загинув місцевий мешканець 57-річний Михайло. Чоловік сидів на лавочці поблизу свого будинку, коли йому в живіт влучила куля снайпера. Постраждалий ще встиг пройти кілька кроків у напрямку свого житла, але впав і від отриманих травм помер.

А 17 грудня о 19:00 від кулі снайпера, яка влучила в голову, загинув під час виконання бойового завдання солдат ЗСУ 28-річний Василь Лісіцин із Кропивницького. Проросійські бойовики почали обстрілювати позиції українських військовиків із протитанкового гранатомета, щоб виманити бійців на снайперський вогонь.

28 листопада ворожий снайпер поранив місцеву жительку, яка йшла вулицею разом із півторарічною дитиною. Кулю влучила їй у грудну клітину, пройшла наскрізь і зламала плечову кістку руки.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 18 грудня на Донбасі бойовики зі стрілецької зброї вбили мирного жителя.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство Тема: Война на Донбассе
Теги: