RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Путін "відзначився" на Кримському мосту невдалим жартом і розлютив росіян: відео

Президент РФ Володимир Путін під час поїздки залізницею по Керченському мосту в анексований Крим невдало пожартував та розлютив своїм гумором мережу.

Відео опублікував у Twitter російський журналіст Дмитро Смірнов.

"Ваш головний керівник з простим російським прізвищем Ротенберг мені зателефонував вночі і говорив таким голосом, що я його запитав: ти що, випив? А він сказав, що ні", - розповів Путін, сидячі у вагоні потягу, який віз його із Керчі в Тамань.

Жарт президента Росії обурив користувачів мережі. Путіну нагадали, що на спорудження Кримського мосту витратили величезні кошти, а пенсіонери так і не дочекалися збільшення витрат. Крім того, натякнули, що бізнесмен Аркадій Ротенберг - головний підрядник будівництва залізниці по Керченському мосту - отримав це замовлення тільки тому, що колись займався з Путіним в одній школі дзюдо. А дехто навіть саркастично натякнув на неоднозначні стосунки між ними.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, у представництві президента України в Автономній Республіці Крим заявили про протиправність відкриття залізничного сполучення між Росією і окупованим Кримом, в якому в понеділок, 23 грудня, взяв участь президент РФ Володимир Путін.