RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Києвом неадекват влаштував гонки з "копами" по трасі: з'явилося фото "героя"

У середу, 1 січня, на автотрасі Київ-Чоп водій Кіа Soul на скаженій швидкості намагався втекти від погоні поліцейських.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Київської області в соцмережі Facebook.

На стаціонарному посту "Сосновий бор" водій Кіа Soul не виконав законну вимогу про зупинку, а навпаки збільшив швидкість і почав тікати.

Екіпаж інспекторів батальйону патрульної поліції в селі Чайки, отримавши орієнтування, почав переслідування порушника. Погоня тривала довго і супроводжувалася вимогою поліцейських про зупинку за допомогою светозвуковой сигналізації і гучномовця.

"Порушник продовжував рух на великій швидкості і неодноразово створював аварійну ситуацію для інших учасників дорожнього руху і поліцейських. В ході переслідування інспектори намагалися блокувати авто", - сказано в повідомленні прес-служби патрульної поліції.

Затримати водія вийшло тільки, коли він зупинився на одній з АЗС, забіг в приміщення туалету і там закрився.

Затриманим виявився 27-річний житель Миколаївської області. Він категорично відмовився пройти огляд на стан сп'яніння. Пояснити, чому тікав від поліції водій не зміг.

Патрульні доставили затриманого в відділ поліції. Транспортний засіб евакуювали на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Ніжині (Чернігівська область) автомобіль Chevrolet Lacetti злетів з моста і потонув в річці Остер, водій загинув на місці події.