RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Козак" Гаврилюк пояснив, де взяв гроші на маєток в Карпатах

Колишній народний депутат Михайло Гаврилюк розповів про свої кошти на будівництво маєтку в Карпатах.

Про це повідомляє сам Гаврилюк на своїй сторінці в Facebook.

За словами екс-нардепа, журналісти вважають його дурним, так як згідно з декларацією, грошей у нього немає, але в той же час його сім'я будує величезний маєток в Карпатах.

"Напевно, той образ дурнуватого козачка, який мені старанно малювали 5 років, прекрасно підпадає під нову сенсацію, адже ми любимо задовольнятися поверхневою інформацією і білими нитками. Істина нам не потрібна. Вона нудна", - написав Гаврилюк.

Він підкреслив, що будівництвом маєтка він зобов'язаний дружині Ярині, яка спонсорувала це. На ділянці завжди був город, який обробляли бабуся і дідусь дружини колишнього нардепа.

"Батьки моєї дружини пожертвували її дитинством, щоб дати їй краще життя. Якби вони знали, що вона вийде заміж за депутата, який в майбутньому побудує їй хороми, то не гнули б свої спини на заробітках! Тато Ярини не провів би в Чехії довгих десять років, мама Ярини не була б змушена потім до нього приєднатися, залишивши доньку на бабусю і діда. Вони б жили щасливо і без розлук в надії на те, що прийде багатий дядько і допоможе їм і їх дитині. Але ці факти також не вписуються в загальну картинку про Гаврилюка, тому ми їх просто не помічаємо", - написав екс-депутат.

Гаврилюк підтвердив, що будинок все ж будується, але не перший рік. У нього вкладають гроші сім'я Гаврілюклв і родичі.

"Це не Межигір'я, це проект, на який ми покладаємо великі надії. Ні, мені не соромно, тому що всі люди хочуть працювати на себе, і ні родичі моєї дружини, ні я - не виняток. Коли все життя працюєш на когось, то маєш право пожити і для себе, я так вважаю", - зазначив він.

Гаврилюк прокоментував, що сам будує будинок, допомагаючи тестю у свій вільний час.

"У мене сім'я і двоє дітей. Якби свого часу я скористався тими можливостями, які мені пропонували в ВР, то повірте, я б не будував своїми руками будинок в українському селі, а давно жив би десь на Мальдівах, або і далі працював при владі, не шукаючи спосіб, як прогодувати сім'ю. Щоб реалізувати те, що ми задумали, потрібно буде багато часу і коштів, і, можливо, комусь знову доведеться їхати на заробітки. Можливо, навіть мені. І цього я теж не соромлюся, бо так в Україні живе багато людей", - написав Гаврилюк.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти показали елітний маєток Ляшк.