RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Виникають сумніви: в мережі бурхливо обговорюють заяву МВС про розкриття вбивства Окуєвої

Інформація про затримання групи кілерів, які підозрюються у вбивстві Аміни Окуєвої і замаху на життя Адама Осмаєва в 2017 році, викликала суперечливу реакцію в мережі.

Коментатори в соціальних мережах не повністю довіряють таким повідомленням поліції.

"Чому у мене виникають сумніви? Навіть" збіглося ДНК "не вселяє довіри. Ось чому так? Чому всі гучні вбивства так раптово розкриваються? Тоді що там Княжичі? Гандзюк? Цікаво, коли обрання запобіжного. Кого ж затримали тоді?" - задається питаннями український журналіст Мар'ян Кушнір.

Прокоментував це повідомлення поліції Адам Осмаєв, який був жертвою замаху цих же кілерів. Він подякував тим, хто брав участь в розкритті вбивства.

"Аміна не шкодувала себе захищаючи Україну, завжди йшла в найнебезпечніші місця на фронті, і заслужила щоб її вбивці були покарані", - написав він на своїй Facebook-сторінці.

Коментатори в соцмережі пригадують інші реонансні злочини і скандали, що послідували за ними, висловлюючи недовіру до поліцейської інформації.

"Після шоу з вбивством Шеремета довіри - 0", "Це те саме, що і по Шеремету чи щось інше", - реагують користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", підозрюваний у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко значно вищою за чоловіка, який був зафіксований в момент закладки вибухівки на відеокамеру.