RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Чи будуть сильні морози і снігопади цієї зими в Україні: синоптики дали відповідь

У найближчі дні змін погоди на території України чекати не варто, проте в лютому може похолоднішати.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Факти".

Начальник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня розповіла журналістам, що до 20 січня переважатиме тепла як для січня погода без опадів.

"Ночами і вранці очікуються тумани. Ночами буде підмерзати - температура вночі від 0 до 5 градусів морозу, в Карпатах і Прикарпатті - до мінус 6-11 градусів. Вдень близько нуля або слабкий плюс. Це все одно тепла для зими погода, хоч і з нічними морозами. Можливо, до 24 січня щось зміниться", - говорить Голеня.

У свою чергу, народний синоптик Володимир Деркач заявляє, що зима 2020 року буде мінливою, очікуються кілька сплесків морозів, проте несуттєвих.

"На початку першої декади лютого збережуться невеликі морози, а далі прийде відлига, хоча і на короткий час. Уже до кінця першої десятиденки температури знизяться. У другій декаді очікується нетипова для лютого погода - буде панувати швидка весна. І тільки до кінця місяця зима нагадає про себе", - стверджує Деркач.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 15 січня в Житомирській області, в притулку "Біла скеля", через теплу погоду прокинулися троє ведмедів, які впали в сплячку в листопаді.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: