RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Українські танкісти показали, як будуть відбивати атаки ворога: сильні фото

На Донбасі у районі відведення важкого озброєння українські танкісти показали, як даватимуть противнику відсіч.

Про навчання військових повідомили на Facebook-сторінці Операції Об'єднаних сил.

Перевіряли бойову готовність протитанкових і танкових підрозділів.

"Уранці наш підрозділ здійснив марш до точки імовірного прориву противником оборони та розгорнувся на визначеному вогневому рубежі. Вже на місці екіпажі танків здійснили маскування техніки з подальшим виконанням визначеного командуванням тактичного маневрування", - сказав командир танкового підрозділу В’ячеслав.

Тим часом протитанковий резерв під прикриттям ранкової темряви зайняв вигідний рубіж, і виявив та умовно знищив танки противника керованими ракетами "Стугна-П".

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

"Раптова перевірка бойової готовності показала, що підрозділи навчені, підготовлені та спроможні виконати у разі прориву збройними формуваннями Російської Федерації нашої оборони, бойове завдання зі знищення противника", - наголосив офіцер штабу командування оперативно-тактичного угрупування "Схід".

Як повідомляв "Апостроф" раніше, російські окупанти теж не гають часу й проводять на захоплених українських територіях військові навчання. 9 січня в окупованому Криму силовики РФ випробували крилату ракету "Калібр" і гіперзвукову аеробалістичну ракету "Кинджал".