RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Мама не хотіла відпускати на війну: однокласниця розповіла про загиблого на Донбасі бійця ВСУ

22-річний уродженець села Лище (Волинська область) Микола Сорочук, який загинув від кулі снайпера на Донбасі, пішов добровольцем на війну через рік після закінчення школи.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Як повідомила виданню однокласниця бійця Наталія Гаврилюк, в школі Коля не визначився з планами на своє майбутнє. Вже десь через рік після завершення навчання він пішов добровольцем воювати на Донбас.

Дівчина згадує, що на торішній зустрічі випускників вона помітила, що однокласник, повернувшись з війни, сильно змінився.

"Він став чоловіком. Спокійним, розумним, начитаним, більш обізнаним... У школі він був таким веселуном з відмінним почуттям гумору. Тепер я була шокована зрілістю його поглядів на життя. Він мене приємно вразив", - розповідала Наталя.

За її словами, мама Миколи не хотіла більше відпускати сина на схід, вмовляла залишитися вдома. Але той відповідав, що повинен захищати Україну.

Як повідомляв "Апостроф", дівчина загиблого на Донбасі бійця ВСУ гнівно звернулася до влади з приводу їх "миротворчих" ініціатив.