RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Херсоні студентка поклала немовля в пакет і заховала в шафі: врятувати янголятко не вдалося

30 січня у місті Олешки Херсонської області 17-річна студентка вбила свою новонароджену доньку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

О 6:30 фельдшер Олешківської районної лікарні повідомив поліції, що у закладі знаходиться дівчина з кровотечею, як після пологів. Сама пацієнтка розповіла лікарям, що була на 16-му тижні вагітності й самостійно зробила аборт у туалеті. Але лікарі були впевнені, що мова йде саме про пологи.

У гуртожиток, де мешкала студентка, виїхала слідчо-оперативна група. У вбудованій шафі правоохоронці знайшли пакет із ще живим немовлям. Це була новонароджена дівчинка, вагою 3500 грамів. Дитину одразу доправили до реанімації, але врятувати немовля не вдалося - надвечір 30 січня воно померло.

Вахтерка гуртожитку розповіла, що про вагітність студентки ніхто не здогадувався. Увечері 29 січня вона поскаржилася на біль у спині й вахтерка дала їй знеболююче. Але вночі дівчині стало зле і до неї викликали "швидку".

Тіло немовляти направили на судмедекспертизу, щоб встановити причину смерті. 17-літній породілі інкримінують умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини . Дівчині загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 15 січня у Солом’янському районі Києва на смітнику виявили тіло новонародженої дівчинки.