RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Дніпрі стався курйоз із "прапором Росії"

У Дніпрі стався скандал через оформлення спортивного клубу, користувачі помітили, що задня сторона клубу розфарбована у кольори російського прапора.

Про це розповіла на сторінці в Facebook "Дніпро україномовне" користувач Ірина Головко.

Так, вона сфотографувала на вулиці Панікахи спортклуб "Тайм-аут", задня стіна якого розфарбована в біло-синьо-червоні кольори.

Також користувач зазначила, що таке забарвлення тут нібито було вже давно, але зараз його стало видно через те, що дерева з цього боку вирубали.

У той же час адміністрація спортклубу повідомила, що співробітники не мають жодних симпатій до Росії і синьо-червоне забарвлення як "фірмовий стиль" у них вже 15 років. Білий колір на стіні, за їхніми словами - це колір побілки стіни, і таке поєднання кольорів було випадковим. Також адміністрація підкреслила, що вже веде переговори про розміщення на цій стіні рекламних оголошень, щоб приховати провокаційну розмальовку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Прилуки Чернігівської області, активісти виявили ресторан під назвою "Хрущовка", в оформленні якого була використана радянська символіка і зображення лідерів СРСР, що викликало великий скандал.