RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Затрималися 13 потягів: псевдомінер наробив "шороху" під Черкасами

У ніч на 12 лютого 13 потягів затрималися в дорозі через "замінування" складу № 42 Трускавець-Дніпро.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Невідомий подзвонив на лінію поліції і заявив про мінування потяга. Його о 03:15 зупинили на станції Городище в Черкаській області. На місце приїхали правоохоронці, вибухотехніки і кінологи з собаками.

Спецслужби евакуювали з потяга 700 пасажирів. Всі вагони почали перевіряти на наявність вибухонебезпечних предметів. В цей час людям, серед яких були і маленькі діти, довелося чекати під проливним дощем. Загалом пасажири провели на вулиці три години, поки тривав огляд потяга.

Відзначають, що після проведення оперативних дій інформація про мінування не підтвердилася і виявилася неправдивою. Пасажирам дозволили зайняти свої місця і продовжити шлях.

Як уточнюють в "Укрзалізниці", збитки компанії через чийсь невдалий жарт склали 60 000 гривен. Через це рух по маршруту не могли продовжити ще 12 потягів.

Як повідомляв "Апостроф" 7 грудня з будівлі Центрального залізничного вокзалу в Києві терміново евакуювали всіх відвідувачів і пасажирів.

Нагадаємо, 7 листопада минулого року в поліцію повідомили про мінування пасажирського потяга, який в той момент знаходився в Коростенському районі Житомирської області. Поліція перевірила потяг і не знайшла вибухівку.