RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Під Києвом проведуть антитерористичні навчання: в СБУ звернулися до громадян з проханням

У Білій Церкві і прилеглих районах Київської області на протязі 17-21 лютого відбудуться масштабні антитерористичні навчання. У Служби безпеки України просять місцевих жителів зберігати спокій і з розумінням поставитися до обмежень.

Відповідне звернення опубліковане на Facebook-сторінці СБУ.

Брати участь в запланованих навчаннях будуть підрозділи Нацполіціі, Нацгвардії, ДСНС, Збройних Сил України та органів державної влади.

"Служба безпеки України закликає жителів Київщини під час проведення навчань зберігати спокій у зв'язку із зосередженням в окремих районах населених пунктів спецназівців і військових, і з розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей", - сказано в повідомленні.

Крім того, в СБУ звернулися до місцевих жителів з проханням дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами і мати при собі документи, що засвідчують особу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Луганській області поблизу державного кордону контррозвідники зупинили автомобіль, яким житель Білокуракинського району намагався вивезти в Росію агрегат до військової авіаційної техніки.