RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Вдарили ножем і згвалтували: під Києвом спіймали пару юних злочинців, фото

41-річна мешканка Білої Церкви (Київська область) зазнала нападу на безлюдній вулиці міста. Потерпілій завдали кілька ножових поранень, її пограбували і згвалтували.

Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції в Київській області

"Двоє невідомих напали на перехожу пізно ввечері на безлюдній вулиці. Один з них наніс кілька ударів ножем жінці в груди і, скориставшись її безпорадним станом, зґвалтував. Інший - спостерігав з боку, потім забрав у потерпілої мобільний телефон. Після чого вони зникли в невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

Потерпіла зуміла дістатися до свого будинку і викликати медичну допомогу і поліцейських. За її описом були складені прикмети нападників, незабаром їх особи були встановлені, підозрювані затримані.

Двоє місцевих жителів, віком 18-19 років, зізналися в скоєному і надали свідчення. Під час обшуку за місцем проживання одного з них поліцейські виявили і вилучили речові докази, що вказують на їх причетність до злочину.

За даним фактом відкрито три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 186 (грабіж), ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Зловмиснику, який викрав у жінки мобільний телефон, інкримінують тільки грабіж. Його старший товариш підозрюється в скоєнні розбійного нападу та зґвалтування.

"Зараз вирішується питання про оголошення підозри. Запобіжний захід для затриманих вибере суд", - уточнили в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Білій Церкві поліція провела евакуацію майже двохсот жителів 70 квартир багатоповерхового будинку через тротил у підвальному приміщенні.