RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Спека до +15 і сонце: синоптики потішили прогнозом на початок тижня в Україні

На початку тижня, з 17 лютого, в Україні буде тепло і сонячно.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Так, у понеділок, 17 лютого, на всій території країни прогнозують сонячну погоду. На заході обіцяють вдень +11...+15 градусів за Цельсієм. У решті регіонів буде значно холодніше, проте також по-весняному.

На сході стовпчики термометрів вдень покажуть +2...+5 градусів, а вночі відмітка впаде до -4...-7 градусів. В інших областях вдень +5...+10, а вночі 0...+3 градуси.

Опадів не прогнозують, вітер південний 5-10 м/с.

У Києві 17 лютого буде також сонячно і без опадів. У денний час повітря прогріється до +8...+10 градусів. Однак вночі температура впаде до +1...+3 градусів.

У вівторок, 18 лютого, трохи похолодає. На заході і в північних областях (Житомирській, Київській, Чернігівській і Сумській областях) місцями пройдуть короткочасні дощі. Середня температура вдень становитиме +5...+9 градусів. На сході буде +2...+5.

У середу, 19 лютого, в Україні знову відновиться сонячна погода без дощів. Вітер південно-західний 5-10 м/с.

На заході країни стовпчики термометрів вдень покажуть +6...+9 градусів, а вночі відмітка впаде до -1...+1 градуса. У східних областях вдень +3...+5, а вночі 0...-2 градуси. На решті території - 6-8 градусів тепла.

У Києві в середу вдень буде +6...+8 градусів, а вночі -1...+1 градус. Опадів не прогнозують, сонячно.

Детальніше про те, чому в цьому році в Україні була аномальна зима, чи чекати ранньої весни і на яку погоду розраховувати влітку, читайте в матеріалі "Апострофа": Пилові бурі, посуха і пекло влітку: як зміни клімату вплинуть на Україну.