RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Запрошуємо в Золоте: в мережі хвиля гніву через нову заяву Сивохо про примирення

Народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Сергій Сивохо, який раніше анонсував старт Національної платформи примирення і єдності з окупованими територіями Донбасу, назвав "цинічною провокацією" загострення військових дій в районі Золотого.

У мережі такий коментар Сивохо викликав хвилю обурення

"Цинічна провокація, щоб зірвати мирні ініціативи. Немає інших слів для того, щоб описати те, що сталося сьогодні в районі Золотого", - написав народний депутат на свій Facebook-сторінці і додав, що презентацію Національної платформи примирення і єдності вирішили перенести.

При цьому Сивохо зазначив, що активне спілкування з представниками ОРДЛО продовжується. "Продовжуємо працювати і налагоджувати діалог між простими людьми. Непублічно. Системно. Безперервно", - стверджує нардеп.

У соцмережі з обуренням сприйняли таку заяву Сергія Сивохо. Коментатори перепитують, куди перенесли презентацію - в Луганськ чи Донецьк? "В Золоте перенось", - радять йому.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у вівторок, 18 лютого, російські окупанти пішли в наступ на Донбасі і атакували українські опорні пункти в районі Золотого. Важкий бій йшов більше п'яти годин.