RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Житомиром школярки по-звірячому побили ровесницю через хлопця, відео

У Бердичівський відділ поліції Житомирської області звернулася місцева жителька із заявою про побиття її 14-річної дочки. Раніше відеозапис жорстокого конфлікту було опубліковано в соцмережі.

Про це повідомляє "Бердичів BIZ".

Як з'ясували правоохоронці, між чотирма школярками, 2005 року народження, виник конфлікт через хлопця. У понеділок, 17 лютого, троє з них призначили зустріч майбутній жертві поблизу покинутої будівлі в с. Хажин Бердичівського району. Саме там і відбулося жорстоке побиття, яке одна з кривдниць знімала на відеокамеру. Згодом ця запис з'явився в соцмережах.

Обережно, відео 18+! Присутній нецензурна лексика!


У поліції повідомили про затримання всіх учасників конфлікту. Всі четверо знайомі між собою, хоча і живуть в різних місцях і вчаться в різних школах. Двоє з них вже потрапляли в поле зору поліції: одна тікала з дому, іншу підозрювали в крадіжках.

За інформацією журналістів, одна з дівчат на відео, учениця 9 класу загальноосвітньої школи №17 міста Бердичева, неодноразово звинувачувалася в булінге.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Крім того, ювенальні інспектори проводять відповідну роботу з сім'ями неповнолітніх.

Як повідомляв раніше "Апостроф", в одному з дворів на вулиці Закревського в столиці компанія підлітків, серед яких були дівчатка, побила бездомного чоловіка на ім'я Анатолій, звинувативши його у зникненні грошей.