RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Екс-глава МЗС любив постріляти: спливли резонансні деталі загибелі чоловіка під Києвом

У мережі з'явилися подробиці загибелі підприємця Сергія Старицького в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, виявилося, що він і екс-міністр перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє "Обозреватель".

У поліції повідомили, що стрілянина сталася під час застілля. Одна з його учасниць Марина К. повідомила, що компанія випивала з 15:00.

Після жінка пішла в іншу кімнату відпочивати, а коли почула постріл, повернулася і побачила Старицького з вогнепальним пораненням в голову і пістолетом в руці.

Згідно з інформацією джерела, характер поранення і положення тіла вказують на те, що підприємця могли вбити. На момент прибуття співробітників поліції Кожара знаходився в неадекватному стані.

Як повідомляє "Дзеркало тижня", смерть наступила в результаті стрілянини з пістолета Jericho 941 - нагородної зброї екс-міністра Кожари.

Відзначимо, що екс-міністр Кожара любив постріляти, коли вип'є.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Росії екс-начальник управління автотранспорту ФСВП Віктор Свиридов наклав на себе руки прямо в залі засідання суду після винесення вироку у справі про вимагання.