RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Під Миколаєвом сталася страшна ДТП з маршруткою і вантажівкою, багато постраждалих: фото

У Миколаївському районі вантажний автомобіль DAF з цистерною зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом, який рухався в зустрічному напрямку. З місця аварії до лікарні доставлено 10 осіб.

Про цю страшну ДТП повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївській області.

Як сказано в повідомленні, аварія сталася в суботу, 22 лютого, близько 18:30 на 115 км автодороги "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ". Вантажівка з цистерною в лобову зіткнулася з мікроавтобусом, який рухався за маршрутом "Маловарварівка - Центральний ринок".

"Внаслідок ДТП вісім пасажирів і водій автобуса, а також водій вантажівки з тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні Миколаєва. Всього в рейсовому автобусі знаходилося 12 пасажирів і водій", - сказано в повідомленні.

Обставини і причини аварії встановлюються, поліція звернулася за допомогою до очевидців, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаного ДТП або мають записи з відеореєстраторів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Маріуполі сталася аварія з маршруткою, постраждали дві людини, які знаходилися на зупинці громадського транспорту.