RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Втратив ногу, але дочекався сина: мережу схвилювала зворушлива історія молодого бійця ЗСУ, фото

У мережі розповіли зворушливу історію бійця ЗСУ, який втратив ногу на Донбасі, проте вдома його чекав сюрприз - дружина народила сина.

Про це повідомляє 93-тя ОМБр Холодний Яр у Facebook.

"А зараз ми трохи розкажемо вам про справжнє кохання та вірність. У нашій бригаді служить Володимир Мацько, який 28-го січня, виконуючи бойове завдання, підірвався на міні та втратив ногу", - пишуть у спільноті

На початку лютого, коли медичний літак з Володимиром на борту приземлився у Києві, йому зателефонувала дружина Вікторія та сказала: "Вітаю , любий! Я щойно народила тобі другого сина! Не турбуйся, у нас все добре, лікуйся спокійно!"

"Чудовий приклад надійного тилу, чи не так? Віці всього 20 років, але молодий вік не заважає їй самостійно виховувати двох дітей та чекати коханого з війни. Володимир же зізнається, що після протезування обов'язково візьме участь в "Іграх нескорених", - йдеться в повідомленні.

Користувачі мережі активно коментують новину і бажають щастя бійцю і його сім'ї.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що журналіст і колишній політв'язень Роман Сущенко розповів, що під час полону в Росії тримався і не занепав духом завдяки творчості - малюнкам, картинам і листам від близьких і просто небайдужих.