RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Хотів добитися справедливості: спливли деталі про чоловіка, який підпалив себе під ОПУ в Києві

Чоловік, який в середу, 26 лютого, вчинив самопідпал на вулиці Банковій в столиці під стінами Офісу президента України, таким чином висловив свій протест через те, що не може отримати свій земельний пай в Сумській області.

Про це він сам повідомив журналістам, коли вогонь загасили.

Чоловік назвав себе Олександром Бурлаковим. Він із села Новоіванівка Сумської області, де, за його словами, йому належить земельна ділянка, яку він ніяк не може отримати через бездіяльність влади.

Свій вчинок він пояснив тим, що хотів привернути увагу до ситуації і домогтися справедливості, тому що ні в сільраді, ні в Держгеокадастре не можуть знайти документи, які підтверджують його право на земельний пай.

У прес-службі ОПУ підтвердили, що чоловік, який скоїв самопідпал, приїхав із Сумської області, де у нього конфлікт з місцевою владою.

"Чоловік живий і має опіки легкого ступеня. Його доставили "швидкою" на місце огляду і надання допомоги", - сказано в повідомленні прес-служби.

Як раніше повідомляв "Апостроф", під час обговорення законопроекту про обіг земель сільськогосподарського призначення, у Верховній Раді відбувалися бійки, перепалки з нецензурною лексикою, пролилася навіть кров.