RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

З'явилося фото молодого бійця ЗСУ, що підірвався на міні на Донбасі

Загиблий вранці в середу, 26 лютого, в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої український військовослужбовець Дмитро Гринь трохи більше року служив за контрактом старшим водієм мотопіхотного відділення і був жителем міста Шостки (Сумська область).

Про це повідомив мер міста Микола Нога на своїй Facebook-сторінці, опублікувавши фото бійця.

"Сьогодні Шостка зазнала ще одну втрату - на фронті героїчно загинув житель нашого міста Дмитро Гринь, 1992 року народження. Після закінчення школи № 5 Дмитро навчався в ВПУ-19. Починаючи з січня 2019 молодий чоловік проходив службу за контрактом у лавах Збройних сил України. служив старшим водієм мотопіхотного відділення ", - повідомив подробиці про загиблого міський голова Шостки.

Мер міста від імені всіх жителів висловив глибокі співчуття родині Дмитра Гриня, який загинув під час виконання бойових завдань в районі проведення ООС.

Як раніше повідомляв "Апостроф", українські військові в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі завдали потужного удару по позиціях бойовиків, які обстрілювали їх з заборонених Мінськими угодами видів озброєння.