RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Харкові спалили авто відомого активіста: з'явилися подробиці і фото

У Слобідському районі Харкова в ніч на середу, 26 лютого, згорів автомобіль Volkswagen Passat, який належить правозахиснику і активісту В'ячеславу Ряднову.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на NewsRoom.

Повідомлення про загорання на бульварі Жасминовий, 20 надійшло до харківських рятувальників о 2:42 ночі. На місце виклику прибули два екіпажі пожежних. Вони побачили, що горить задня частина автомобіля Volkswagen Passat, а сусідня машина - теж облита невідомою речовиною. Пожежа була ліквідована, її причиною вважають навмисний підпал.

За даними видання, згорілий автомобіль належить В'ячеславу Ряднову, який є керівником громадської організації "Ми - харків'яни", а раніше входив до складу правозахисної групи "Опора Слобожанщини". Підпал пов'язують з розслідуванням справи проти екс-керівника місцевого лісгоспу Віктора Сиси.

Як повідомляв "Апостроф", в селищі Коцюбинське Київської області в ніч на середу, 5 лютого, невідомі спалили автомобіль члена виконкому селищної ради, депутата Ірпінської міськради Богдана Слюсаренка, відомого захисника Біличанського лісу від забудови.