RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Одесою 12-річна школярка по-звірячому побила відмінницю: відео та всі деталі скандалу

В Одеській області 12-річну дівчинку сильно побила ровесниця, при цьому її подруги знімали те, що відбувалося, на відео.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначається, що у потерпілої дівчинки діагностовано струс мозку та численні забої. У поліції вирішили відкрити кримінальне провадження за вказаними фактами.

Журналістам вдалося з'ясувати, що побита дівчинка була ледь знайома з кривдницею, вони вчаться в різних школах. Про дівчину, що нападала, в її школі в основному відгукуються добре, при цьому вказують на її запальність, також зазначається, що вона відразу ж після бійки розповіла класній керівниці, що зробила. Свідки події стверджують, що одна з їхніх спільних знайомих налаштувала дівчаток одну проти одної, після чого в соцмережах почалася цькування у бік побитої дівчинки.

"З дівчинкою проводилася робота неодноразово. З мамою зустрічалися з приводу того, що у неї є погані характеристики. Їм не місце в школі і взагалі не місце в суспільстві", - заявила журналістам про кривдницю директор місцевої школи Валентина Чебанова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Ульяновськ, Росія, 15-річний школяр скоїв напад на вчительку. Він порізав жінку ножем, після чого втік, але його спіймали.