RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Скинули гранати на санітарне авто: бойовики пішли на страшну підлість на Донбасі, фото

У понеділок, 9 березня, в районі населеного пункту Гнутове на Донбасі російсько-терористичні війська здійснили обстріл санітарного автомобіля Збройних сил України (ЗСУ) за допомогою безпілотників.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 10-ї гірничо-штурмової бригади, опублікувавши фотографії наслідків обстрілу.

"Цинічно наплювавши на всі міжнародні закони і звичаї ведення війни, за допомогою безпілотних літальних апаратів скинули дві гранати на санітарний автомобіль. На якому чітко видно відповідне маркування і наявні проблискові маячки. Помилитися в цьому випадку взагалі було неможливо!!!" - обурюються підлими діями бойовиків українські військові.

Як повідомили в бригаді, від обстрілу ніхто не постраждав. Судячи з фото, пошкодження отримав тільки автомобіль, у якого пробито дах кузова поряд із намальованим червоним хрестом.

"На щастя всі наші живі, але такий вчинок яскраво підкреслює безпринципність і підлість окупаційних військ, для яких немає нічого святого", - підкреслили в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше вчасно обстрілу бойовиків на Донбасі керованою протитанковою ракетою був підбитий вантажний автомобіль, який розвозив продукти.