RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Коронавірус з Китаю атакує нові країни, люди в паніці: свіжі дані про жертв

Смертельний коронавірус з Китаю почав атакувати нові країни, в той же час у самій Піднебесній число нових заражень за добу впало.

Про це повідомляє Держкомітет охорони здоров'я КНР.

Станом на ранок вівторка, 10 березня, в світі зафіксовано вже понад 113 тис. хворих китайським коронавірусом, померли більше 4 тис. осіб.

У Китаї за минулу добу зареєстровано 17 випадків летального результату від пневмонії, 19 нових хворих.

У світі епідемія вдарила з новою силою. Жертвами COVID-2019 стали вже 463 людини в Італії. 327 смертельних випадків зареєстровано в Ірані, 53 – у Південній Кореї, 28 - в Іспанії, 19 - у Франції, 17 - в Японії.

Відзначається, що лідером за темпами заражень є Італія. Зараз там 9172 людини підхопили вірус. За добу їх кількість зросла майже на 2000 осіб.

Крім того, коронавірус дістався до нових країн - Буркіна-Фасо і Монголії. Перший випадок захворювання виявили також у Панамі.

На тлі активного поширення хвороби в багатьох країнах починається паніка - люди змітають продукти з полиць магазинів і запасаються масками.

Як повідомляв "Апостроф", гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Гебреісус назвав загрозу пандемії коронавірусу COVID-19 "цілком реальною".