RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

З'явилися кумедні карикатури і фотожаби на карантин в Україні через коронавірус

На оголошений Кабінетом міністрів з 12 березня у всій країні режим карантину через загрозу поширення коронавірусу Covid-19 українці в мережі відреагували з гумором.

Кумедні картинки з цього приводу з'явилися в соціальних мережах.

Ситуацію з дефіцитом масок в аптеках автор однієї з фотожаб проілюстрував кадром відомої радянської кінокомедії "Кін-дза-дза", на якому головні герої стоять в квітучому лузі з респіраторами на обличчях.

Автор іншої картинки дає корисну пораду водіям, яких під час карантину буде зупиняти патрульна поліція. Обмежити спілкування з поліцейськими він радить за допомогою табличики "У мене коронавірус".

Крім того, з'явилася кумедна картинка з рекомендаціями для українців під час коронавірусу, серед яких - не цілувати ікони, користуватися персональною трембітою і відмовитися від участі в масових факельних походах.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві почалася паніка після рішення місцевої влади про введення карантину через смертельний коронавірус. В аптеках зараз практично неможливо знайти захисні маски, також пропали з полиць магазинів і респіратори.