RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Коронавірус дістався до Житомира: нові подробиці про інфіковану жінку

70-річна жінка, у якої виявили захворювання коронавірусом в Україні, повернулася 1 березня з Польщі.

Про це повідомляє інформаційне агентство "Укрінформ".

Мешканку Житомирської області госпіталізували з двостороннім запаленням легенів. Її стан медики розцінюють як середньої тяжкості.

За словами начальника управління охорони здоров'я Житомирської ОДА Миколи Суслика, інфікована повернулася 1 березня з Польщі до Львова, а потім до Радомишля Житомирської області. Перші симптоми захворювання у неї з'явилися 3 березня. Після проведення ретельного обстеження у жінки підтвердився коронавірус.

Зараз жінка в інфекційному відділенні Радомишльської районної лікарні. Всі лікарі, а також рідні, які з нею контактували, ізольовані.

Також цей випадок зараження підтвердили в Житомирській ОДА. На сайті пишуть, що хвора 71-річна пенсіонерка. Вона була в Польщі, потім гостювала у родичів у Львові, а потім повернулася додому в Радомишль.

За станом здоров'я всіх контактних осіб з жінкою стежать медики. У родичів пацієнтки поки симптомів коронавірусної інфекції не виявили, вони на обсервації у себе вдома.

Нагадаємо, 12 березня в Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції - в Житомирській та Чернівецькій областях. Чоловік в Чернівцях, у якого раніше діагностували коронавірус, зараз знаходиться в задовільному стані.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі було опубліковано рентгенівський знімок грудної клітини людини, яка заразилася коронавірусом COVID-19, і через деякий час померла.