RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

"Укрзалізниця" скасовує потяги до Польщі: що відомо

З метою запобігання поширенню коронавірусу в ніч з 14 на 15 березня призупинено пасажирське залізничне сполучення з Польщею, яка 15 березня частково закриває кордон з Україною.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Всього між Україною і Республікою Польща курсують:

  • два швидкісних потяги № 705/716 і 715/706 Київ - Перемишль;
  • № 36 Одеса - Перемишль;
  • № 67 Київ - Варшава;
  • № 51 Львів - Вроцлав;
  • безпересадочні вагони Київ - Вроцлав.

Останні потяги з Польщі проведуть свої рейси в Україну 14 березня: два потяги Інтерсіті+ з Перемишля і нічний потяг з Варшави.

З Києва вранці 14 березня до кінцевої станції Перемишль вирушили два потяги Інтерсіті+. На період призупинення пасажирського сполучення з Польщею, більше потягів в цю країну "Укрзалізниця" не відправлятиме. Потяги Інтерсіті курсуватимуть до Львова.

"Продаж квитків на рейси, які скасовані, припинено. Повернення коштів за раніше придбані проїзні документи проводиться у всіх квиткових касах "Укрзалізниці" відповідно до діючих нормативно-правових актів та правил", - йдеться в повідомленні.

Також відзначають, що квитки, придбані онлайн, можна повернути на сайті або в мобільному додатку.

Інші міжнародні потяги і потяги внутрішнього сполучення продовжують курсувати за графіком. При перетині кордону з Україною всім пасажирам проводиться температурний скринінг.

Як повідомляв "Апостроф", на засіданні РНБО, яке ініціював президент України Володимир Зеленський, в п'ятницю, 13 березня, було прийнято рішення закрити кордон для всіх іноземців, що в'їжджають в Україну.