RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

З'явилися свіжі дані про стан маріупольця, зараженого коронавірусом

Житель Маріуполя, у якого діагностували коронавірус, знаходиться в лікарні швидкої медичної допомоги, лікарі оцінюють його стан як задовільний.

Про це на брифінгу повідомила заступник міського голови Маріуполя Ксенія Сухова.

Вона уточнила, що пацієнтові 52 роки, і в березні він їздив на відпочинок до Єгипту. Додому він їхав через аеропорт Бориспіль в Києві.

Коли він повернувся до Маріуполя, то помітив у себе симптоми респіраторного захворювання. Він прийняв рішення викликати собі швидку, і, виходячи з картини симптомів, лікарі прийняли рішення його госпіталізувати.

Також було визначено коло контактних осіб чоловіка, в якому опинилося двоє людей - члени його сім'ї. Їх відправили на самоізоляцію, поки ніяких симптомів у них не спостерігається.

У департаменті поки не розголошують ніякої інформації про місце проживання чоловіка, причиною цього називають загрозу паніки серед жителів міста. Також наголошується, що можливе розголошення може загрожувати безпеці хворого.

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава Донецької ОДА розповів, що перший лабораторно підтверджений випадок захворювання коронавірусом Covid-19 на території області було виявлено у жителя Маріуполя, який повернувся з Єгипту.