RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

​Три жертви від коронавірусу в Україні: що про них відомо

В Україні вже зафіксовано три випадки летального результату через зараження коронавірусом.

Зараз всі троє померлих від COVID-19 в країні - це жінки.

Першою 12 березня померла 71-річна жінка в Радомишлі Житомирської області. Вона повернулася з Польщі, а потім гостювала у родичів у Львові. Пенсіонерка відчула себе погано 3 березня, але до медиків не зверталася.

17 березня в Чернівцях померла 33-річна жінка. Вона померла ще до отримання результатів тесту. Лікарі кажуть, що причиною став не новий вірус, а неврологічне захворювання.

19 березня в Івано-Франківську пішла з життя жінка, якій було 36 років. Пацієнтка надійшла до лікарні у важкому стані. Довгий час вона займалася самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів.

Станом на 19 березня всього в Україні зафіксовано 21 випадок зараження коронавірусом COVID-19. Випадки хвороби виявили в різних обоастях: Чернівецька (10), Житомирська (2), Київська (2), Донецька (1), Дніпропетровська (2), Івано-Франківська (1) і Київ (4).

Наприклад, тільки за сьогодні, два випадки зараження коронавірусом зафіксували в Дніпрі. Зараз пацієнти в стабільному стані. Відчувають вони себе добре і отримують всю необхідну допомогу. Медики ж встановлюють всіх тих, з ким контактували хворі, щоб забезпечити їм повну ізоляцію.

Як повідомляв "Апостроф", українські лікарні та лікарі не готові до масового спалаху коронавірусу в країні, як це раніше писав відомий педіатр Євген Комаровський.