RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.40
Суспільство

У Криму забили на сполох через нову проблему з Керченським мостом

Перевіряти на коронавірус всіх, хто в'їжджає в окупований Крим по Керченському мосту з Краснодарського краю, поки неможливо.

Про це повідомляє інформаційне агентство "Інтерфакс".

Глава анексованої республіки Сергій Аксьонов назвав Кримський міст "ахіллесовою п'ятою" в плані захисту від нової інфекції.

"Наша проблема з точки зору протиепідеміологічної ситуації - це Кримський міст, тому що якщо в аеропорту і на кордоні ми можемо організувати тотальну перевірку, то на мосту, наскільки я розумію, ні", - сказав він.

Керівник регіонального управління Росспоживнагляду Наталія Пеньковська уточнила, що при в'їзді на Кримський міст з боку Краснодарського краю перевіряють тільки автобуси. На російсько-українському кордоні на півночі Криму, закритому з 18 березня для в'їзду іноземців, всім дистанційно вимірюють температуру, у деяких беруть аналізи для лабораторного дослідження.

Відзначають, що випадків коронавірусу в Криму не зафіксовано.

Як повідомляв "Апостроф", 19 березня в Україні було підтверджено один новий випадок захворювання коронавірусом Covid-19, таким чином, загальне число становить 17 випадків по всій країні.