RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Натовп пасажирів з Італії та США: з'явилося фото ажіотажу в аеропорту "Бориспіль"

В аеропорт Бориспіль у Києві одночасно прибули рейси з українцями з США та Італії, при цьому жодних мір карантину не було дотримано.

Про це написав у себе в Facebookюрист-міжнародник Геннадій Друзенко.

Він зазначив, що США та Італія на даний час в лідерах за захворюваністю COVID-19, тому пасажирів мали би перевірити хоча б на симптоми, а самі рейси – розвести по часу.

"Дайош експоненту захворюваності в Україні? Здається саме таке завдання ставить перед собою українська влада, яка навіть за повної відсутності рейсових літаків примудрилась організувати в "Борисполі" паспортний контроль та отримання багажу так, щоби якомога більша кількість громадян, що прилітають з різних напрямків, отримала 100% шанс зустрінутись з COVID-19 вже на батьківщині. Зібрати в одному приміщенні натовп чоловік у 200 прибулих з Нью-Йорку та Італії — двох епіцентрів поширення пандемії у світі — це треба було добре попрацювати над логістикою!", - написав Друзенко.

Він навів приклад американського аеропорту, де були організовані карантинні міри для нерозповсюдження пандемії на адекватному рівні.

"В JFK, одному з найбільших аеропортів світу, який досі активно обслуговує рейсові літаки, все було на порядок гігієнічніше. Жодного скупчення людей", - додав експерт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше медики підтвердили коронавірус в одного з пасажирів потягу "Рига-Київ", який прибув до Києва 23 березня.