RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Росіяни натовпами рвонули до Криму на "коронавірусні" канікули: фото

Після того, як президент Росії Володимир Путін оголосив неробочими дні з 28 березня по 5 квітня, пояснивши це необхідністю запобігти поширенню коронавірусної інфекції, в окупований Крим поїхали натовпи росіян, які скористалися несподіваними канікулами.

Повідомлення про переповнені набережні і відкриті всупереч постанові окупаційної влади заклади громадського харчування, публікують в соцмережах користувачі з різних міст півострова.

Скрін з відео камери спостереження на Набережній в Ялті демонструє, що небезпека підхопити коронавірус, не зупиняє людей від прогулянок.

Переповнені туристами, що приїхали з Росії, прибережні райони в Гурзуфі. Багато прибулих спостерігають також місцеві жителі в Севастополі.

"У місті закрилося тільки близько 20% шалманів, і ще враження таке, що на вулиці вийшли і виїхали взагалі всі, навіть неходячі", - пише в Twitter користувач з Феодосії, звертаючи увагу на характерне московське "акання" приїжджих.

Як повідомляв "Апостроф", після оголошеного президентом Росії Володимиром Путіним нововведення про поширення податку на доходи від депозитів і вкладень в облігації громадяни РФ почали масово забирати свої вклади з банків.