RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Харкові скандальний екс-поліцейський потрапив у велику ДТП: фото і відео

На проспекті Науки в місті Харкові в службовий автомобіль патрульної поліції на великій швидкості врізався автомобіль Lexus, за кермом якого перебував колишній співробітник поліції.

Фото з місця ДТП і відео з камери спостереження, яка зафіксувала момент аварії, опубліковано в соцмережах.

Як свідчать опубліковані кадри, зіткнення відбулося в той момент, коли поліцейський автомобіль Mitsubishi Outlander з увімкненими проблисковими маячками синього кольору здійснював розворот, щоб погнатися за порушниками, які перевищили швидкість. Але в цей час в поліцейську машину врізався третій "гонщик".


Після зіткнення Lexus відлетів убік і врізався в припаркований автомобіль Mazda. В аварії постраждало четверо людей - водій і пасажир автомобіля Lexus, пасажир Mazda, а також пасажир службового автомобіля Mitsubishi Outlander. Всі вони отримали травми різного ступеня тяжкості, але залишилися живі.

Як стверджують місцеві ЗМІ, за кермом автомобіля, який врізався в службову машину патрульної поліції, перебував колишній поліцейський, відомий в Харкові стріляниною в журналіста.

Як раніше повідомляв "Апостроф", раніше в житловому масиві Харкова Олексіївка сталася масштабна ДТП за гонитвою, водій побив 5 автомобілів.