RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Маску одягни: "слуги народу" посварилися на засіданні фракції, відео скандалу

На засіданні фракції "Слуга народу" між народними депутатами Олександром Куницьким і Миколою Тищенко стався конфлікт.

Відповідне відео Куницький опублікував в Instagram.

На ній видно, як Тищенко наближається до Куницького і починає розмову на підвищених тонах. Суперечка між ними тривала досить довго, незважаючи на спроби заспокоїти нардепів. Тищенко звинувачував Куницького в тому, що той - автор скандального Telegram-каналі "Чорний лицар".

"Розкажи, куди мені йти? Що ти кашляєш? Одягни маску", - кричав Куницький.

"У "Темному лицарі" ти тільки що виставив пост. Особисто ти", - заявив Тищенко.

"Молодець, дедуктивний метод просто відмінний. Включи голову. Припини кричати. Ти, що думаєш, ти найрозумніший", - відповів Куницький.

"У фракції була намічена зустріч з прем'єр-міністром і кандидатами в міністри. І ось мені депутати скидають відео і фото із залу з каналу "Темний лицар", і запис - зібралося всього двадцять депутатів, немає людей. І зробив фото - "прем'єр-міністр стоїть раком перед "слугою народу", сфотографував Шмигаля. Я дивлюся - а людей ще небагато зібралося, що фото зроблено точно з того місця, де сидів один Куницький! Він себе видав. Я сів поруч з ним і кажу йому: "Ти негідник, ти зрадник! Ти обманув наші домовленості. Ти спеціально хочеш показати, що депутатів немає на зборах, що не треба приходити на засідання парламенту і голосувати за закони, щоб врятувати країну від дефолту!" Тут він почав знімати мене, потім виклав відео", - пізніше прокоментував конфлікт Тищенко журналісту Юрію Бутусову.

Як раніше повідомляв "Апостроф", президент Володимир Зеленський звернувся до нардепів з вимогою проголосувати за необхідні закони, інакше країні загрожує дефолт.