RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Нардеп з "Слуги народу" висунув проти Єрмака серйозні звинувачення: подробиці скандалу і відео

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Гео Лерос звинуватив брата керівника Офісу президента України Андрія Єрмака в тому, що він нібито "торгує" державними посадами.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп опублікував відеозаписи, на яких людина, схожа на брата керівника ОП - Дениса Єрмака - обговорює з невідомими особами призначення на різні посади, зокрема, в Київській митниці, Міністерстві інфраструктури і "Укрзалізниці".

"Відео докази як Єрмак через свого брата барижіть державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонку (привіт з рф), ну і звичайно заробіток на державі", - написав Лерос.

На звинувачення відреагував сам Єрмак. Він заперечує, що його брат може бути причетний до незаконної діяльності, а також заявив, що звернеться до правоохоронців через поширення відео з його братом.

"Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовленням це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса", - написав він.

Нагадаємо, докладніше про розбіжності в стані соратників президента Володимира Зеленського читайте в матеріалі "Апострофа": Бунт у "слуг народу": коли Зеленський відправить Раду на дострокові вибори.