RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Португалії після "свавілля" в аеропорту загадково помер українець

На початку березня в місті Лісабон, в Португалії, загинув українець, у нього почався напад епілепсії після нападу з боку працівників аеропорту.

Про це розповів на сторінці в Facebook глава діаспори українців в Португалії Павло Садоха, також інформацію опублікували місцеві ЗМІ.

Громадянин України приїхав до Португалії в пошуках роботи, але у в'їзді йому відмовили, при цьому не вказали причин. Чоловік вимагав роз'яснень, але на нього наділи наручники, і застосували проти нього силу. Після цього відвели його в окрему кімнату, але у нього там почався напад епілепсії і він помер.

"Висловлюємо співчуття родині загиблого і засуджуємо злочинні дії співробітників служби міграції", - написав глава діапори.

За його словами, працівникам аеропорту загрожує до 25 років позбавлення волі за умисне вбивство. Також він уточнив, що в даний момент члени діаспори намагаються налагодити питання з поверненням тіла українця додому.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилися фото з Португалії, де був введений карантин через пандемію коронавірусу. На знімках видно, як люди заповнили місцевий пляж, не дотримуючись при цьому соціальної дистанції.