RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Бойовики на Донбасі відкрили вогонь по місцевих жителях: хто потрапив під удар

У суботу, 4 квітня, внаслідок обстрілу бойовиків в житловому секторі селища Верхньоторецьке на Донбасі, неподалік від лінії розмежування, отримала осколкове поранення в ногу місцева мешканка.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил (ООС).

Як сказано в повідомленні, під час обстрілу окупанти використовували станкові протитанкові гранатомети. В результаті розриву гранати отримала осколкове поранення в ногу місцева жителька громадянка Д., яка в цей час перебувала на присадибній ділянці власного будинку.

Жінку оперативно доставили в лікарню міста Торецька, де їй було надано кваліфікована медична допомога.

На місці події працюють представники правоохоронних органів, української сторони СЦКК і цивільно-військового співробітництва ОС. Обставини з'ясовуються.

"Такими діями збройні формування РФ в черговий раз продемонстрували своє цинічне ставлення до життя і здоров'я мирних місцевих жителів і підтвердили злочинну сутність встановленого на захоплених територіях окупаційного режиму", - підкреслили в повідомленні прес-служби ООС.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в середу, 1 квітня, бойовики 15 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі, троє бійців Збройних сил України (ЗСУ) отримали поранення.