RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На Волині загинуло двоє поліцейських: подробиці і фото

У Волинській області внаслідок ДТП загинули двоє правоохоронців, капрал поліції Станіслав Виховський, поліцейський сектору реагування патрульної поліції та рядовий поліції Артем Глущук.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

За попередньою інформацією, у селі Ратне працівник місцевого відділу поліції ГУ Нацполіції у Волинській області,перебуваючи за кермом автомобіля "BMW", не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався у дерево. Унаслідок ДТП правоохоронець та пасажир від отриманих травм загинули на місці події. Лейтенант поліції, який перебував на задньому сидінні автомобіля, доставлений до лікарні.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, розпочали досудове розслідування за фактом ДТП.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Волинської області.

У разі доведення вини, винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомляв "Апостроф", неподалік від Луцька відбулася смертельна аварія, в якій розбився директор Камінь-Каширського вищого професійного училища Василь Бряник.

Нагадаємо, що на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк поблизу села Софіївка сталася автомобільна аварія.