RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Погрілися і вистачить: синоптик попередила українців про серйозне похолодання

До України наближається холодний атмосферний фронт.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Перед фронтом температура повітря піднімається до +15...+22 градусів, а за фронтом, в Німеччині, північній Польщі, країнах Балтії ледве сягає +4...+9 градусів.

Ця холодна повітряна маса прийде в Україну 14 квітня. У північних і західних областях країни, а також у Вінницькій області температура повітря різко впаде до +4...+9 градусів.

На сході, півдні і в більшості центральних областей ще затримається тепла погода, протягом дня очікується +10...+17 градусів. Але ввечері вже похолодає і в Черкаській області.

За словами синоптика, зниження температури повітря 15 квітня охопить всю Україну.

У вівторок холодний атмосферний фронт принесе з собою дощі і через істотне похолодання місцями буде мокрий сніг.

"Фронт переміщатиметься протягом доби з заходу на схід України, тому східні області він ще не встигне захопити, там - без істотних опадів", - зазначила Діденко.

Вітер з південного, південно-західного зміниться на північно-західний, поривчастий.

У Києві 14 квітня очікується різке похолодання, температура повітря впаде до +5...+7 градусів, пройде дощ, ймовірність мокрого снігу.

Вітер в столиці зміниться на північно-західний, найближчої ночі він ще буде сильним, у вівторок вдень стихне, а 15 квітня знову розгуляється.

У ніч на 15 квітня можливі заморозки -1...-3 градуси, вдень холодна погода ще втримається. 16-17 квітня в Києві потеплішає, проте в суботу і на Великдень знову очікується похолодання. В околицях 17-18 квітня і в столиці пройдуть дощі.

Як повідомляв "Апостроф", синоптики назвали нинішній квітень аномально теплим.