RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

ДБР розкрило несподівані "результати" допиту Чорновол

Екс-нардеп Тетяна Чорновол на допиті в Державному бюро розслідувань у вівторок, 14 квітня, відмовилася від дачі будь-яких свідчень, пославшись на ст. 63 Конституції України.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Відзначається, що Чорновол підозрюється в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п.п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

"У ході допиту підозрювана відмовилася від надання будь-яких свідчень, посилаючись на ст. 63 Конституції України", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою співголова фракції партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко заявила, що вони готові взяти Тетяну Чорновол на поруки.

"Вся фракція "Європейської солідарності" готова взяти Тетяну Чорновол на поруки, всі 27 наших депутатів", - заявила Геращенко в ефірі телеканалу "Прямий".

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", до колишнього народного депутата Тетяни Чорновол вранці 10 квітня прийшли з обшуками співробітники Державного бюро розслідувань.Обшук провели в її будинку в селі Гора Бориспільського району Київської області.