RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Де і коли дивитися великодні богослужіння: графік трансляцій

Найближчої неділі, 19 квітня, православні християни відзначають найважливіше релігійне свято - Світле Христове Воскресіння, в цьому році через карантинні обмеження піти в храм не вийде, але великодні богослужіння транслюватимуться по телебаченню.

На Telegram-каналі "Zelenskiy / Official" з'явився графік трансляцій святкових літургій.

"Радий, що, згідно з соціологічними опитуваннями, майже 90% українців, розуміючи всю складність ситуації, планують провести Великдень вдома. Ми маємо домовленості з українськими медіагрупами, тому ви зможете подивитися трансляцію богослужінь з усіх церков як на найбільш рейтингових, так і на інших телеканалах, включаючи регіональні", - йдеться в повідомленні.

Так, на телеканалах ICTV та UA:Перший з 7:30 до 11:30 буде транслюватися пасхальне богослужіння Української греко-католицької церкви.

На телеканалах 1+1 та UA:Перший, в ніч на 19 квітня, з 23:30 до 3:00, можна буде приєднатися до великодньої літургії Православної церкви України.

Телеканали Україна і Інтер з 23:30 до 3:00 в ніч на 19 квітня транслюватимуть богослужіння Української православної церкви.

Як повідомляв "Апостроф", незважаючи на введений в Україні в зв'язку з поширенням коронавірусу карантин, в цьому році на Великдень до церкви мають намір піти 7% українців.