RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

"Фатальна" помилка: спливли нові деталі таємничої "загибелі" Кім Чен Ина

У мережі з'явилися нові подробиці можливої загибелі лідера КНДР Кім Чен Ина, він "помер" під час невдалої операції на серці.

Про це повідомляє New York Post.

Повідомляється, що йому робили стентування. Кардіохірург, що виконував операцію, так нервував, що у нього тремтіли руки. І це призвело до сумних наслідків.

Журналісти звернули увагу на те, що державне телебачення КНДР перервало всі програми і показує вже деякий час нарізку хроніки з Кім Чен Ином під музику Чайковського з "Лебединого озера" - в кращих радянських традиціях.

Нагадаємо, що раніше на пленарному засіданні Центрального комітету Трудової партії КНДР було прийнято рішення, що в разі раптової смерті Кім Чен Ина або інших непередбачених причин країну очолить його 31-річна молодша сестра Кім Е Чжон

Саме їй удостоєна роль керувати Північною Кореєю при екстреній ситуації з її нинішнім лідером. У боротьбі за владу у неї немає конкурентів серед родичів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Північній Кореї відреагували на гучні чутки, що лідер країни Кім Чен Ин помер після невдалої операції на серці.