RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Чи відкриє Україна всі КПП на кордоні з 11 травня: у Кабміні дали чітку відповідь

Уряд продовжив термін закриття деяких пунктів пропуску на державному кордоні до 22 травня.

"Смерть" з косою на пляжах і натовпу в містах: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Відповідне рішення Кабмін ухвалив на засіданні 4 травня.

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, у всіх документах, пов'язаних з карантином, дата 11 травня буде замінена на 22 травня.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ході засідання запропонував детально обговорити питання відкриття конкретних пунктів пропуску, а також їх кількість.

З 16 березня заборонили в'їзд іноземців в Україну (крім тих, що мають посвідку на проживання), а з 17 березня було припинено міжнародне залізничне, автобусне та авіасполучення.

При цьому працюють такі автомобільні пункти пропуску: "Ягодин", "Краківець", "Ужгород", "Тиса", "Дяково", "Порубне", "Старокозаче", "Рені", "Могилів-Подільський", "Гоптівка", "Юнаківка", "Бачівськ", "Сеньківка", "Мілове", "Нові Яриловичі", "Славутич", "Виступовичі", "Доманове".

Спочатку карантин в Україні був введений на період до 3 квітня, потім його продовжили до 24 квітня, а пізніше - до 11 травня.

Як повідомляв "Апостроф", з понеділка, 11 травня, в Україні почнуть пом'якшувати деякі обмеження, введені через пандемію коронавірусу, але сам карантин продовжили до 22 травня.