RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Довели до "зриву": спливли трагічні деталі вбивства матір'ю дочки в Харкові

У правоохоронних органах вважають, що є вагомі підстави вважати вбивцею Христини П'янової її матірТетяну, і припускають, що її могли довести до психічно нестабільного стану.

Про це пише "Обозреватель" з посиланням на джерела в поліції.

Правоохоронці уточнили, що родичі помічали дивні речі в поведінці жінки перед вбивством її дочки.

"Є початкові висновки експертів, які поки не озвучують. На жаль, дитина, судячи з усього, стала жертвою психічно хворої людини. А що довело мати дівчинки до такого стану, вже питання до медиків. За інформацією близьких родичів, деякий час до трагедії 38-річна жінка "спілкувалася" зі своїм померлим батьком", - розповіли правоохоронців.

У той же час у відділі ювенальної превенції розповіли, що мама Христини не викликала підозр у вчителів.

"Мама дівчинки не пропускала батьківських зборів, знаходила спільну мову з класним керівником. Говорити про неблагополучну сім'ю не було підстав ... В поле зору ювенальної превенції Христина ніколи не потрапляла. Позитивна дитина. Питань не було і у класного керівника - ні до поведінки, ні до навчання. Дівчинка була дуже старанною, добре вчилася, не прогулювала уроки, не мала ніяких шкідливих звичок", - відзначили там.

Сусіди також спростували інформацію з мережі, що Христина нібито була "проблемною дитиною".

"Сил немає це слухати і читати. В інтернеті, в новинах і в соцмережах відбувається повне безумство! Уже почали писати, що дівчинка мало не приятелює з алкоголіками і наркоманами, але це цинічна брехня! Христина була прекрасною дитиною! Доброго, гарне дитя! Дуже гірко, що так рано покинула цей світ, і страшно, що таким чином", - розповіла сусідка П'янових.

У Головному управлінні поліції в Харківській області уточнили, що підозрювана жінка перебуває в слідчому ізоляторі. В даний момент судові експерти проводять експертизу тіла вбитої дівчинки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Тетяна П'янова, яку затримали 30 квітня з відрізаною головою своєї дочки Христини, заявляла, що чує голоси і спілкується з померлим батьком. Суд відправив жінку під варту на два місяці.