RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

IKEA заходить в Україну: стало відомо, коли стартують продажі

Шведська компанія IKEA починає офіційні продажі в Україні, спершу в режимі замовлення товарів в інтернеті та доставки додому.

Перелік товарів вже доступний на офіційному сайті компанії.

IKEA поки що офіційно не підтверджує старт продажів.

Проте співрозмовники ВВС News Україна, близькі до компанії, вказують, що можливість замовити та оплатити товар з'явиться вже з наступного тижня. Про це офіційно повідомлять найближчим часом.

Вже працює лінія підтримки компанії, де кажуть, що зараз є можливість ознайомитись з цінами та асортиментом, а наступного тижня система продажу має запрацювати у робочому режимі. Деталі та вартість доставки також оголосять наступного тижня.

Побіжний порівняльний аналіз цін IKEA Україна з тією, яку пропонують посередники доставки товарів компанії з Європи, вказує, що на українському сайті вартість нижча.

Нагадаємо, що ще у вересні 2017 року компанія ухвалила рішення про вихід на український ринок, а у грудні оголосила про нього.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що корпорація IKEA перенесла відкриття першого магазину в Україні. Це вже другий раз, коли найбільший в світі рітейлер меблів і товарів для дому переносить дату відкриття магазину в Києві.