RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Українські бійці отримали новітню бронетехніку: фото

Для військових ЗСУ передали партію з 4 одиниць танків Т-64 і 2 одиниць танків Т-72.

Про це повідомляє прес-служба Державного концерну "Укроборонпром".

Бронетехніку в українську армію відповідно до контракту поставило ДП "Львівський бронетанковий завод".

"Частину бронетехніки нам довелося відновлювати в умовах карантину, але ми в стислі терміни здійснили всі необхідні заходи щодо недопущення поширення коронавірусу на ЛБТЗ, як результат, нам вдалося якісно організувати роботу і вчасно передати військовим бронетехніку", - розповів директор підприємства Віктор Андрощук.

Він також зазначив, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення, конструкторсько-технологічне бюро підприємства працює над освоєнням капітального ремонту і модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки, як танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 і БТС-4.

"Це тривалий і трудомісткий процес освоєння нових видів техніки, але ми ставимо собі амбітні завдання - освоєння ремонту і модернізації всіх видів бронетехніки на гусеничному ходу, які є на озброєнні в Збройних Силах України. Ми працюємо і накопичуємо свій потенціал і нам дуже важливо безперебійно мати такі державні замовлення щоб, по-перше, зберегти унікальний колектив професіоналів на робочих місцях, а по-друге, і в подальшому нарощувати потужності роботи підприємства для збільшення обороноздатності нашої держави", - підкреслив Андрощук.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на полігоні "Десна" фахівці Міністерства оборони провели випробування дослідного зразка танка Т-72, виготовленого для потреб Збройних сил України.