RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Буде сніг: синоптик "порадувала" несподіваним прогнозом

Синоптик Наталка Діденко прогнозує на заході України зниження температури повітря та сніг, що доволі не типово для середини травня.

Про це вона написала у Facebook.

У неділю, 10 травня, в Україні місцями падатимуть дощі. У південній частині, у центрі взагалі більше прояснень із сонцем.

Діденко пише, що на карті 11 травня видно, що із Західної Європи в Україну наближається потужна смуга дощів, атмосферний фронт. Проте в цей день ще буде сухо.

А ось вже 12 травня атмосферний фронт принесе на значну частину території України серйозні дощі, а за фронтом підтягнеться похолодання, яке спричинить у західних областях України навіть сніг.

Завтра, у неділю, температура повітря у більшості областей коливатиметься протягом дня в межах +15+20 градусів, на Заході очікується +17+24 градуси.

Вже в понеділок стовпчики термометрів піднімуться до +20+25 градусів, а в західних областях до +27 градусів.

Впродовж 12-13 травня очікується поступове похолодання.

У Києві 10 травня суттєві опади малоймовірні, можливо невеликий дощ. Температура повітря +18+20 градусів.

У понеділок, 11 травня, у столиці буде літо - сонце та +25 градусів, у вівторок підійде дощовий фронт, а в середу похолодає.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фантастичні фото травневого снігопаду в Закарпатській області. Сніг падав прямо на квітучі дерева.

Разом з тим, відомий народний синоптик Леонід Горбань прогнозував, що в травні погода в Україні буде спекотною і посушливою, опадів практично не буде, а температура підніметься до 30 градусів тепла.