RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Одна з областей України раптово відмовилася пом'якшувати карантин: названо причину

У понеділок, 11 травня, в Україні послаблюється карантин, однак у Львівській області це станеться в кращому випадку з 15 травня.

Як повідомляється на сайті Львівської ОДА, таке рішення було прийнято 10 травня в зв'язку з ростом числа захворювань на коронавірус в області.

"З огляду на збільшення кількості хворих, а також летальні випадки від коронавірусу в області, комісія зобов'язує продовжити карантин до 15 травня. Отже, ті послаблення, які були заплановані з 11 травня, будуть вводитися з 15", - зазначив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

Відзначається, що за добу 9 травня з підозрою на коронавірус в області госпіталізували 13 осіб. Підтверджено методом ПЛР наявність коронавірусу на добу у 54 жителів Львівщини. Направлено на самоізоляцію 158 осіб. Знаходяться в стаціонарах 260 хворих, 22 людини перебувають на лікуванні у відділенні реанімації, шість на ШВЛ. З початку пандемії коронавірусна інфекція підтверджена у 753 жителів Львівщини. Померло 20 осіб. Одужали - 152 людини.

Як повідомляв "Апостроф", з 11 травня в Україні розпочався перший етап ослаблення заходів карантину, який торкнеться цілої низки сфер діяльності.